Tarım İşletmesi Ortaokulu

Vizyon: Öğrenme ortam ve süreçlerine getirilen alternatif yaklaşımlarla ve elde edilen sonuçlarla araştırma ve uygulama çevrelerinin dikkatini çekmiş bir kurum olmak.

Misyon: Kayıt Bölgesinde yer alan çocukların okul öncesi ve ilköğretim düzeyinde, akademik, spor ve sanat alanlarında gelişimleri açısından gereksinim duydukları ortam ve süreçleri tanımlama ve karşılamanın yanında, ulusal ve etik değerlerle tanışıklığını sağlamak ve onları kültürel mirasa katkı sağlamada istekli ve yetenekli hale getirmek.

Başarılar: ..

Isınma: Kaloriferli
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0(5302268512

Belgegeçer - (312) 632 2075

WEB - https://tarimoo.meb.k12.tr

Adres - ŞIHAHMETLİ MAH. TARIM İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ KÜME EVLERİ TARIM IŞLETMESI ORTAOKULU BLOK NO 97/1 POLATLI / ANKARA

Öğretim Şekli :Tamgün

Yerleşim Yeri - POLATLI-KONYA YUNAK YOLU 57. KM TİGEM

Ulaşım Özel Servis ile Ulaşım Sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Polatlı İlçe merkezine 57 km, Ankara İl merkezine 132 km uzaklıktadır.